Procjena nekretnina

Procjena / mišljenje o tržišnoj vrijednosti nekretnine

Kao prvi korak u postupku prodaje vaše nekretnine, savjetujemo izradu procjene, odnosno mišljenja o tržišnoj vrijednosti nekretnine. Kako bi Vaša nekretnina bila prodajna i konkurentna na tržištu, poželjno je u skladu s Vašim potrebama formirati tržišno prihvatljivu cijenu.

U tu svrhu, pružamo profesionalne savjete na temelju našeg dugogodišnjeg iskustva bavljenja posredovanjem u prometu nekretninama. Imamo bogato iskustvo u izradi procjena i mišljenja vrijednosti različitih vrsta nekretnina, od stambenih objekata poput privatnih kuća, stanova, apartmana, nekretnina za odmor i ostalih, do komercijalnih objekata poput poslovnih prostora korištenih za uslužne, savjetodavne i druge djelatnosti, gospodarskih hala i skladišta, kao i u izradi procjena i mišljena vrijednosti stambenih kompleksa te raznih zemljišta.

Također, nudimo Vam i izradu procjene vrijednosti nekretnina od strane našeg suradnika, sudskog vještaka ovlaštenog za graditeljstvo i procjenu nekretnina.

Službena procjena nekretnina je bitna ukoliko se diže stambeni kredit za određenu nekretninu ili ukoliko se vodi neki sudski spor nad određenom nekretninom.