Ekonomsko i pravno savjetovanje

Ekonomsko i pravno savjetovanje

Kažu kako je dobar savjet zlata vrijedan. Bez brige, dijelimo ih mudro i povoljno.

Postoje mnoge nedoumice i nepoznanice koje nailazimo u moru ekonomsko-pravnih termina i obveza koje su vezane uz poslovanje nekretninama. Tijekom našeg dugogodišnjeg rada prošli smo kroz razne situacije i projekte kroz koje smo se upoznali s radom administracija koje su vezane uz našu struku. Dati ćemo vam savjete koji će Vam znatno olakšati ostvarivanje Vaših planova jer imamo rješenja za mnoge situacije koje se Vama čine bezizlaznima. 
  • Nudimo savjetovanje i pomoć investitorima u realizaciji različitih vrsta investicija kao što su: stambena naselja, stambenih zgrada, umirovljeničkih domova, hotela, hostela i ostalo.
  • Pomažemo u ishođenju potrebne dokumentacije te obavljamo sve tehničke i administrativne poslove za obavljanje određenih djelatnosti, a poznavanje propisa i procesa za ishođenje svih potrebnih dozvola i suglasnosti je najbolje sredstvo protiv spore administracije za ubrzavanje i ishođenje određenih dozvola.
  • Pomažemo investitorima da svaku investiciju dovedu do stanja realizacije jer propisi i spora administracija investitora mogu dovesti do odustajanja od investicije. Zato je stručna i profesionalna pomoć gotovo nužna u realizaciji projekta.